Tag: Африм Гаши

image Погледни видео
Гаши за УБ: Албанците бараат сериозна политичка алтернатива за ДУИ – до средината на јануари ќе објавиме коалиција

Дамјан Варошлија

декември 27, 2019

381

-Се надевам дека ќе има избори. Нема причина за одложување. Субјективна оценка на Заев е дека изборите може да се одложат доколку не се усвојат

Погледни видео