Tag: атиџе

image Погледни видео
Постои ли опасност Атиџе да биде искористена во партиска пропаганда – Хасан во УБ

Дамјан Варошлија

јануари 21, 2020

633

Министерот без ресор за привлекување странски инвестиции во македонската влада, Елвин Хасан помина 36 километри пеш за да се сретне со Атиџе М

Погледни видео