Tag: Атиџе муратова

image Погледни видео
Екипата на„Медена земја“: Го остваривме својот сон

Ивана М. Лазаревиќ

февруари 11, 2020

3889

Авторите на „Медена земја“, Љубомир Стефанов, Тамара Котевска, Самир Љума, Фејми Даут, Атанас Георгиев и нивната хероина Атиџе Муратова, утро

Погледни видео
image Погледни видео
Атиџе Муратова: Кога е природен, медот е лековит

Ивана М. Лазаревиќ

јануари 24, 2020

1424

Погледни видео