Tag: аналитичар

image Погледни видео
Поповиќ: Со новата методологија фокусот е добро управување – нешто што тешко се постигнува во краток рок

Дамјан Варошлија

февруари 18, 2020

2987

ЕК ги најави контурите на новата методолигија која допрва треба да биде објавена. Тоа што ние го искоментиравме беше повеќе очекување од иста

Погледни видео
image Погледни видео
Муслиу за УБ: Да се направи коалиција на сите албански опозициски партии е невозможно, но окрупнување ќе има

Дамјан Варошлија

јануари 8, 2020

320

„Да се направи коалиција на сите албански опозициски партии е невозможно. Но сметам дека окрупнување на дел од нив ќе има пред изборите. – С

Погледни видео