Tag: албер муслиу

image Погледни видео
Муслиу за УБ: Да се направи коалиција на сите албански опозициски партии е невозможно, но окрупнување ќе има

Дамјан Варошлија

јануари 8, 2020

320

„Да се направи коалиција на сите албански опозициски партии е невозможно. Но сметам дека окрупнување на дел од нив ќе има пред изборите. – С

Погледни видео