Tag: адвокати

image Погледни видео
Александар Наков: И адвокатите се винови за судијските „дубари“.

Дамјан Варошлија

декември 24, 2019

618

Луѓето изгубија доверба во правната држава а судството е на дното од своето постоење. Сите случаи на криминалот на претходната политичка елит

Погледни видео