Tag: аваја

image Погледни видео
Аваја – Роми активисти и интелектуалци кои имаат цел да ги промовираат интересите и правата на ромската заедница

Дамјан Варошлија

јануари 20, 2020

1742

Граѓанската иницијатива „Аваја“ (на македонски: доаѓаме ) е составена од млади Роми активисти и интелектуалци кои имаат цел да ги артикулира

Погледни видео