Спасовски за УБ: Како граѓанин навреден сум од одлуките на обвинителството

You must need to login..!

Опис

Како граѓанин навреден сум од одлуките на обвинителството. Ние можеме да правиме каква сакаме реформа, но таа треба прво да се случи во нашиот ум.

Остатоците кои се наоѓаат од режимот треба да се тргнат. Исто така треба да има одговорност кај обвинители и судиии.

Јас и јавноста тоа го бараме. Се помести фокусот од правата на жртвите на правата на криминалците.

Сакам да апелирам обвинителите и судиите да си ја работат работата а не ние да реагираме, изјави во УБ Оливер Спасовски, министер за внатрешни работи.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

2 + nine =