Кликни Јади – успешна бизнис приказна

You must need to login..!

Опис

Кликни јади е успешен бизнис модел кој главно своите клиенти ги црпи од Интернет. Како функционира Кликни Јади?

Кои се клучните компоненти за успешен онлајн бизнис по кој се издвојува од останатите?

Преку 120 ресторани од Скопје, колкав е тимот позади Кликни Јади и дали планираат проширување?

За новитети во 2020 и можностите и перспективите годинава погледнете го разговорот со Сања Зафировска од Кликни Јади.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

18 + 9 =