Каранфиловска за УБ: Напорна, но и успешна година

image

You must need to login..!

Опис

Минатата година беше прилично напорна, но и успешна која што бараше поинакви капацитети за разлика од она што сме го имале во декадата претходно. Останавме посветени на приоритетите како реформските процеси и дали властите се отчетни кога станува збор за правосудството, политиките на анти-дискриминација и сите оние предмети кои ја тангираат антикорупциската. Помагавме и во областа на образованите, како и работа со најмаргинализираните заедници, изјави за Утрински Брифинг, Фани Каранфиловска, Институт Отворено општество.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

8 + 3 =