Watch Videos from random Medias

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

image Погледни видео
5
Високи температури и УВ индекс над 9 – Славчо со деталите

Дамјан Варошлија

јули 29, 2020

81

Денес, и во следните неколку денови, нашата територија ќе се наоѓа под влијание на многу топла воздушна маса која, како што веќе кажавме, проди

Погледни видео
image Погледни видео
4
📞 Славчо најавува продор на нов африкански бран

Дамјан Варошлија

јули 20, 2020

381

Денес, како и во следните неколку денови нашата територија ќе се наоѓа под влијание на стабилна, сува и значително потопла воздушна маса која

Погледни видео
image Погледни видео
6
🎥 Костов: Потребен е нов закон за заштита на културното наследство, но и реорганизација на институциите што се занимаваат со ова

Дамјан Варошлија

јули 13, 2020

11068

Започнати се подготвителни активности и превентивна заштита на ѕидното сликарство на црквата св. Ѓорѓи во с. Курбиново. Според предвидената д

Погледни видео
image Погледни видео
9
🎥 Туристичко – угостителска комора: Или зелено светло за свадби, или протест на угостителите в среда

Ивана М. Лазаревиќ

јули 6, 2020

117

Откако комисијата за заразни болести донесе одлука со која се овозможи организирање на концерти на отворено, а од одлуката ги изостави рестор

Погледни видео
image Погледни видео
🎥 Костов: Наша заложба е фунционирање на правната држава и стоп за корупцијата

Дамјан Варошлија

јули 1, 2020

10516

Власите се фактор на стабилност и прогрес во Македонија. Состојбата не е подалеку од другите етникуми. Ние сите живееме под ова небо и под ова

Погледни видео
image Погледни видео
🎥📞Националните установи до 1 август ќе ја доставуваат нацрт-програмата до Министерството за култура

Дамјан Варошлија

јуни 25, 2020

11106

Културата е поврзана со публиката. Владата донесе Уредба со законска сила, за примена на Законот за култура за време на вонредна состојба, со ц

Погледни видео

НАЈГЛЕДАНИ СОДРЖИНИ

All Videos :  Videos posted

image Погледни видео
Утрински брифинг 31.07.2020

ТВ

јули 31, 2020

12475

„Утрински брифинг“ е местото каде секој работен ден од 07:30-10:00 часот, низ динамична програма составена од актуелни информации, анализи и разг

Погледни видео