Watch Videos from random Medias

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

image Погледни видео
1

Дамјан Варошлија

октомври 27, 2020

5314

Скопските пожарникари вчера одржаа предупредувачки протест во кругот на противпожарната бригада во Автокоманда, со барање во платата за окт

Погледни видео
image Погледни видео
3
Ангел Димитро...

Дамјан Варошлија

октомври 27, 2020

5922

Нашата текстилна индустрија, а особено производството на облека која зазема 92% од вкупнот текстилно производство во Македонија од 2010 има еден

Погледни видео
image Погледни видео
3
Мирослав Јова...

Дамјан Варошлија

октомври 27, 2020

6314

Република Северна Македонија и САД потпишаа меморандум за разбирање за безбедност на 5Г технологии. Со потпишувањето на овој документ земјат

Погледни видео
image Погледни видео
1

Ивана М. Лазаревиќ

октомври 27, 2020

4672

Расатечкиот број на заразени и починати лица во вториот бран на ковид – 19 во светот ги принуди државите низ сите континенти да започнат со в

Погледни видео
image Погледни видео
5
Високи температури и УВ индекс над 9 – Славчо со деталите

Дамјан Варошлија

јули 29, 2020

82

Денес, и во следните неколку денови, нашата територија ќе се наоѓа под влијание на многу топла воздушна маса која, како што веќе кажавме, проди

Погледни видео
image Погледни видео
4
📞 Славчо најавува продор на нов африкански бран

Дамјан Варошлија

јули 20, 2020

381

Денес, како и во следните неколку денови нашата територија ќе се наоѓа под влијание на стабилна, сува и значително потопла воздушна маса која

Погледни видео
image Погледни видео
6
🎥 Костов: Потребен е нов закон за заштита на културното наследство, но и реорганизација на институциите што се занимаваат со ова

Дамјан Варошлија

јули 13, 2020

11073

Започнати се подготвителни активности и превентивна заштита на ѕидното сликарство на црквата св. Ѓорѓи во с. Курбиново. Според предвидената д

Погледни видео
image Погледни видео
9
🎥 Туристичко – угостителска комора: Или зелено светло за свадби, или протест на угостителите в среда

Ивана М. Лазаревиќ

јули 6, 2020

119

Откако комисијата за заразни болести донесе одлука со која се овозможи организирање на концерти на отворено, а од одлуката ги изостави рестор

Погледни видео
image Погледни видео
🎥 Костов: Наша заложба е фунционирање на правната држава и стоп за корупцијата

Дамјан Варошлија

јули 1, 2020

10519

Власите се фактор на стабилност и прогрес во Македонија. Состојбата не е подалеку од другите етникуми. Ние сите живееме под ова небо и под ова

Погледни видео
image Погледни видео
🎥📞Националните установи до 1 август ќе ја доставуваат нацрт-програмата до Министерството за култура

Дамјан Варошлија

јуни 25, 2020

11108

Културата е поврзана со публиката. Владата донесе Уредба со законска сила, за примена на Законот за култура за време на вонредна состојба, со ц

Погледни видео

НАЈГЛЕДАНИ СОДРЖИНИ

All Videos :  Videos posted

image Погледни видео
1
Симоновски: Сметам дека ќе изнајдеме добро решение и за пожарникарите и за градот

Дамјан Варошлија

октомври 27, 2020

5314

Скопските пожарникари вчера одржаа предупредувачки протест во кругот на противпожарната бригада во Автокоманда, со барање во платата за окт

Погледни видео
image Погледни видео
3
Ангел Димитров: Не може приватниот сектор да трпи затоа што јавниот сектор не си ги плаќа обврските

Дамјан Варошлија

октомври 27, 2020

5922

Нашата текстилна индустрија, а особено производството на облека која зазема 92% од вкупнот текстилно производство во Македонија од 2010 има еден

Погледни видео
image Погледни видео
3
Мирослав Јовановиќ: „Чиста 5Г мрежа“ – безбедносен асет надополнет со драматична брзина и големи придобивки

Дамјан Варошлија

октомври 27, 2020

6314

Република Северна Македонија и САД потпишаа меморандум за разбирање за безбедност на 5Г технологии. Со потпишувањето на овој документ земјат

Погледни видео
image Погледни видео
1
Андоновиќ: Рестрективните мерки против Ковид- тест за трпението на луѓето во светот

Ивана М. Лазаревиќ

октомври 27, 2020

4672

Расатечкиот број на заразени и починати лица во вториот бран на ковид – 19 во светот ги принуди државите низ сите континенти да започнат со в

Погледни видео
image Погледни видео
3
Марија Савовска: Жените треба да стекнат доверба во себе и во институцииите за да се застапуваат за своите потреби

Ивана М. Лазаревиќ

октомври 27, 2020

3717

Жените во руралните средини се исклучени од граѓанското учество, економското учество, а соочени се и со социјална изолација. Тие се во фокусот

Погледни видео
image Погледни видео
1
Д-р Балевски: Единствена вакцина во моментов е почитување на мерките за справување со КОВИД-19

Дамјан Варошлија

октомври 27, 2020

6437

-Во охридската болница сите капацитети се исполнети. Одделенијата се преадаптирани. Во од правиме реорганизација, и сме во состојба да примим

Погледни видео
image Погледни видео
4
Во Скопје се одржува фестивал на грчка храна

Ивана М. Лазаревиќ

октомври 27, 2020

5041

На 24 октомври во Скопје започна фестивал на грчка храна, под мотото „Недела на грчки вкусови, квалитет што можете да си го дозволите“. Станува

Погледни видео
image Погледни видео
2
Кој е најдобриот Ф1 возач на сите времиња – спортскиот новинар Арсов во УБ

Дамјан Варошлија

октомври 27, 2020

3035

Неблагодарно е да се дебатира кој е најдобар во Ф1. Во другите спортови тоа и би можело да се отвори како дебата, но во Ф1 е малку поинаку. Се рабо

Погледни видео
image Погледни видео
3
Петковски од Ајде Македонија: Ме радува што кај граѓаните има интерес да донираат и да помогнат онаму каде што е напотребно

Дамјан Варошлија

октомври 27, 2020

3424

Ајде Македонија – Сите сити е граѓанска мрежа, која започна во 2011 година, кога различни граѓански организации низ Македонија се обединија з

Погледни видео
image Погледни видео
Утрински брифинг 27.10.2020

ТВ

октомври 27, 2020

9550

„Утрински брифинг“ е местото каде секој работен ден од 07:30-10:00 часот, низ динамична програма составена од актуелни информации, анализи и разг

Погледни видео
image Погледни видео
3
Долг пат за изводи од матичните книги – гостин во УБ, портпаролка на Управата за водење матични книги, Битровска

Дамјан Варошлија

октомври 26, 2020

5153

Голем број документи на документи кои се потребни за многу работи (извод од матична книга на родените, умрените, венчаница). Документи кои пора

Погледни видео
image Погледни видео
6
Сашко Коцев: Актерската мајсторија во краткиот филм е да знаеме каква приказна правиме

Ивана М. Лазаревиќ

октомври 26, 2020

6857

Актерот Сашко Коцев за главната улога во краткиот филм „Налепница“ ја доби наградата за најдобар актер на фестивалот „Social World Film Festival“, кој

Погледни видео