WORLD’D BIGGEST

POWERFULL VIDEO THEME

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting

industry. Lorem Ipsum has been .

BUY THIS THEME

BETUBE IS A WORLD’S BIGGEST

BOOST YOUR VIDEO WEBSITE

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting

industry. Lorem Ipsum has been .

BUY THIS THEME

Ви препорачуваме

НАЈГЛЕДАНИ СОДРЖИНИ

All Videos :    Videos posted

image Погледни видео
3
Job Fair 2020 – уникатно доживување кое може да ви помогне многу во вашата понатамошна кариера

Дамјан Варошлија

октомври 30, 2020

6352

Job Fair претставува настан преку кој студетската организација БЕСТ директно ги поврзува студентите од техничите факултети и компаниите на тој

Погледни видео
image Погледни видео
4
Катерина Илиевска Силјановска: Децата и младите да не заборават да одат во театар

Ивана М. Лазаревиќ

октомври 30, 2020

13

Театарот за деца и млади го прослави својот 30 – годишен јубилеј со промоција на монографијата „30 години Театар за деца и младинци – Сон што т

Погледни видео
image Погледни видео
4
Мишев од ЕСЕ: Постои недостаток на политичка волја за избирање на независни членови на тела кои треба да ги штитат граѓаните од дискриминација

Дамјан Варошлија

октомври 30, 2020

23

-Јавноста имаше можност да слушне од страна на претставниците на политичките партии кои веќе алудираа со одредени имања кој би требал да биде

Погледни видео
image Погледни видео
5
Градоначалникот на Општина Илинден, Жика Стојановски е еден од иницијаторите за свикување на вонреден конгрес, за промена на претседателот на ВМРО ДПМНЕ, Христијан Мицковски.

Ивана М. Лазаревиќ

октомври 30, 2020

28

Дали сеуште е на истиот став, и како функционира соработката помеѓу локалната и централната власт, која е припаѓа на друга политичка партија,

Погледни видео
image Погледни видео
3
Проф. Ивановски: Социјални пакети, но и стимулација за инвестирање на приватниот капитал

Дамјан Варошлија

октомври 30, 2020

7223

Очекување кај нас економистите беше појава на инфлација, но заради намалната потрошувачка се уште нивото на цените е ниско и за среќа не се по

Погледни видео
image Погледни видео
3
Андоновиќ: Нападите во Франција последица од тензиите на Блискиот Исток

Ивана М. Лазаревиќ

октомври 30, 2020

6117

Франција се наоѓа под жесток напад од радикалниот ислам. Оваа драматична изјава ја даде францускиот претседастел Емануел Макрон откако вчера

Погледни видео
image Погледни видео
3
Морачанин: Треба секој доктор да може да препишува лекови од канабис

Дамјан Варошлија

октомври 30, 2020

7015

Под слоганот #ЛегализацијаСега, Здружението за канабис и зелени политики „БИЛКА“ на 30-31 октомври го организира првиот Македонски канабис фо

Погледни видео
image Погледни видео
1
Димевски: Гангренозното ткиво кое го мачи македонскиот спорт се недоволно јасните и прецизни процедури

Дамјан Варошлија

октомври 30, 2020

6456

Како и во секоја општествена сфера во нашава земја е присутна политиката. Јас сметам дека за неа место во спортот не смее да има, изјави во Утри

Погледни видео
image Погледни видео
4
Маневски: Присуството на лажните вести дека короната не постои претставува голем проблем

Дамјан Варошлија

октомври 30, 2020

5117

-Болничката лабараторија во болницата во Штип работи со ограничен капацитет откако шестмина лаборанти се позитивни на корона.Расте бројот и

Погледни видео
image Погледни видео
7
Пачкова: Потребен е државен трансфер на средства наменет за еднородителските семејства

Ивана М. Лазаревиќ

октомври 29, 2020

5936

Не постојат официјални податоци за тоа колку самохрани родители има во државата и за тоа со кои предизвици тие се соочуваат, вели за Утрински

Погледни видео
image Погледни видео
2
Цветановска: Законот за спречување и заштита од дискриминацијата е голем исчекор во борбата за еднаквост

Дамјан Варошлија

октомври 29, 2020

6716

Собранието го донесе Законот за спречување и заштита од дискриминацијата. Со ова ќе се обезбеди ефикасна регулатива која воведува принципи н

Погледни видео
image Погледни видео
6
Билатерален договор, интернационален проблем – Заев и Борисов не смеат да бидат заложници на историчарите – разговор со амбасадорот д-р Ѓорѓи Филипов

Дамјан Варошлија

октомври 29, 2020

7374

-Не е точно дека проблемот со Бугарија е биалтерален. Договорот е билатерален, но ако ја земете ЕУ како сојуз на држави со кои што треба да прег

Погледни видео
image Погледни видео
6
Шахпаска: Не размислуваме за затворање на градинките, ситуацијата е под контрола

Ивана М. Лазаревиќ

октомври 29, 2020

7015

Во изолација се 482 деца кои посетуваат градинка и 77 вработени во градинките. Вкупната бројка на позитивни од 9 септември до вчера е 26 позитивни

Погледни видео
image Погледни видео
9
Војновиќ: Задолжувањата ќе продолжат, владата мора да има кредибилни политики – на сите ни треба поголема скромност

Дамјан Варошлија

октомври 29, 2020

6945

Краткорочните ризици за момент беа ограничени од големите стимули кои ги дадоа Централните банки на најразвиените економии. Билансот на цент

Погледни видео