WORLD’D BIGGEST

POWERFULL VIDEO THEME

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting

industry. Lorem Ipsum has been .

BUY THIS THEME

BETUBE IS A WORLD’S BIGGEST

BOOST YOUR VIDEO WEBSITE

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting

industry. Lorem Ipsum has been .

BUY THIS THEME

Ви препорачуваме

НАЈГЛЕДАНИ СОДРЖИНИ

All Videos :   Videos posted

image Погледни видео
2
Деспотовски: Иновациските ваучери се начин за формализирање на соработката помеѓу акадмеската фела и бизнисот

Дамјан Варошлија

октомври 28, 2020

5936

Работата е кретивна онолку колку што ќе направите да биде. Може да практикувате еден традиционален начин на раководење, а тоа е возило, секрет

Погледни видео
image Погледни видео
3
Ризаов: Мора да бидеме прагматични, мудри во политиките за да ги избегнеме последиците од бугарските ставови

Дамјан Варошлија

октомври 28, 2020

6914

-Природно е едно општество да реагира кога е под притисок поради непризнавање на некои идентитески посебности на нацијата. Тоа не е случај сам

Погледни видео
image Погледни видео
1
Владимир Ангелов: Кинотеката чува 14 илјади филмски копии, а подготвена е да зачува и други аудиовизуелни материјали

Ивана М. Лазаревиќ

октомври 28, 2020

5115

Одбележувајќи го Светскиот ден на аудивизуелното наследство, 27 октомври, Кинотеката на Северна Македонија промовираше ново ДВД-издание со пе

Погледни видео
image Погледни видео
1
Д-р Митов: Конечно медицината се приближи кон превентива

Дамјан Варошлија

октомври 28, 2020

6607

Конечно медицината се приближи кон превентива. Парадигмата само да лекуваме а малку да спречуваме беше многу присутна. Важноста на превенциј

Погледни видео
image Погледни видео
1
Андоновиќ: Отфрлање на руското влијание или обид на Србија со прозападна влада да ги реализира национални интереси?

Ивана М. Лазаревиќ

октомври 28, 2020

5448

Новиот состав на српската влада ги предизвика аналитичарите да започнат со шпекулации за тоа во која насока се движи Србија и нејзината полит

Погледни видео
image Погледни видео
3
Георгиевски во Скопски агол: Поддршката од граѓаните е клучна за следните локални избори

Ивана М. Лазаревиќ

октомври 28, 2020

6141

Успешно се реализира хуманитарната акција „Месец на хуманост – Гази Баба се грижи”, која општината за прв пат ја реализира со цел да им помог

Погледни видео
image Погледни видео
2
Клупата на Горан Стефановски е готова, едвај чекам да си дојде во Дебар Маало, вели Игор Стефановски

Дамјан Варошлија

октомври 28, 2020

5590

Клупата на Горан Стефановски е сосема готова! Едвај чекам да си дојде на своето предвидено место и да можеме да си седнуваме на неа со него. Е с

Погледни видео
image Погледни видео
3
Андоновски: ФФМ ги решава крупните проблеми, потребно е поактивно вклучување и на општините

Дамјан Варошлија

октомври 28, 2020

5117

Фудбалската федерација на Македонија го заврши својот дел од договорот, во Тетово официјално пуштен во употреба најмодерниот терен со тревна

Погледни видео
image Погледни видео
2
Таравари: Во Комисијата членуваат луѓе кои од 2017 се назначени а се немаат појавено, ниту учестувано во нејзината работа

Дамјан Варошлија

октомври 28, 2020

6989

Гостивар е меѓу градовите кои што има помал број на активн случаи. Како локална администрација одлучивме да работиме во смени, во денови. Имам

Погледни видео
image Погледни видео
Утрински брифинг 28.10.2020

ТВ

октомври 28, 2020

10930

„Утрински брифинг“ е местото каде секој работен ден од 07:30-10:00 часот, низ динамична програма составена од актуелни информации, анализи и разг

Погледни видео
image Погледни видео
6
Симоновски: Сметам дека ќе изнајдеме добро решение и за пожарникарите и за градот

Дамјан Варошлија

октомври 27, 2020

5336

Скопските пожарникари вчера одржаа предупредувачки протест во кругот на противпожарната бригада во Автокоманда, со барање во платата за окт

Погледни видео
image Погледни видео
6
Ангел Димитров: Не може приватниот сектор да трпи затоа што јавниот сектор не си ги плаќа обврските

Дамјан Варошлија

октомври 27, 2020

5937

Нашата текстилна индустрија, а особено производството на облека која зазема 92% од вкупнот текстилно производство во Македонија од 2010 има еден

Погледни видео