Ви препорачуваме

Тема на денот

All Videos : 598  Video Posted

image Погледни видео
6
Димитров: Ако ја отвориме дебатата за граници, Балканот нема да има луѓе – додека разговараме за граници, граѓаните ќе ни заминат во Европа

Дамјан Варошлија

април 14, 2021

7048

Вицепремиерот за европски прашања Никола Димитров во гостувањето во Утрински брифинг се осврна на шпекулациите дека словенечкиот премиер ис

Погледни видео
image Погледни видео
2
Проф. Дујовски: МВР да ја провери работата на целиот оддел – проверка не само на пасошите, туку и кај личните карти и државјанствата

Дамјан Варошлија

април 14, 2021

7032

Повеќе од очигледно е дека има пробелми во системот. Сега можеби е вистинското време кога треба сериозно МВР да се посвети на целокупниот сист

Погледни видео
image Погледни видео
5
Ременски: Имаме системски скандал – институционализирани форми на тежок организиран криминал и злоупотреба на биометриските податоци

Дамјан Варошлија

април 13, 2021

7121

Анализирајќи го целиот овој системски скандал, афера е премал збор, дури јас мислам дека станува збор за институционализирани форми на органи

Погледни видео
image Погледни видео
6
Богдановиќ: Наша задача е да провериме дали сите закони и правила на игра се испочитувани околу парцелата кај Холидеј Ин

Дамјан Варошлија

април 13, 2021

7062

Ние на почетокот на мандатот кога го воведувавме мораториумот за градби, напоменавме кои се јасните цели на општината. Еден од плановите кои г

Погледни видео
image Погледни видео
5
Проф. Наумовски: Спречени се обидите за финансиска диверзија врз банките

Дамјан Варошлија

април 12, 2021

7058

Спречени се обидите за медиумска и финансиска диверзија врз одредени банки. За две недели фејсбук агресијата поттикна помасовно извлекување

Погледни видео
image Погледни видео
6
Проф. Трајковски: Пикот е достигнат, деновиве ќе следува намалување на бројките на заразени – единствен спас е вакцинацијата

Дамјан Варошлија

април 9, 2021

7110

Врз основа на ефективниот репродукционен број може да се прават сите останати прогнози на темпото на зголемување нна дневните бројки, денот н

Погледни видео
image Погледни видео
8
Му се случува ли на Скопје урбицид – судски, политички и бизнис игри со парцелата кај Холидеј Ин, разговор со новинарот Сабриоски

Дамјан Варошлија

април 9, 2021

7120

Ако ги поглендеме Деталните урбанистички планови ќе го насетиме тој голем апетит и на инвестиоторите и на архитетките и на планерите и сите и

Погледни видео
image Погледни видео
11
Незири: Државјанставата што ги бара А/АА се само потврда за агресивноста на опозицијата и неефикасноста на Владата

Дамјан Варошлија

април 9, 2021

7110

Проблемот со државјанствата е проблем кој се влече одамна. Не е нов или нешто што се појаило од доаѓање на оваа власт или проблем кој според ме

Погледни видео
image Погледни видео
9
Мемети: Дискриминацијата е резултат на онаа свест која што владее во општеството

Дамјан Варошлија

април 8, 2021

160

За поздрав е тоа што во извештајот на Амнести интернешнл се нотираат сите индивидуални случаеви кои треба да бидат и се патоказ за институции

Погледни видео
image Погледни видео
5
Лазаревик: Се спремивме за спринт, а не за маратон – најголема грешка на оваа влада е неуспехот со вакцините

Дамјан Варошлија

април 8, 2021

7040

Ако дадеме генарална оценка, ова што ние од надвор го гледаме ќе речеме дека не изгледа убаво. Но веројатно кога би го расчениле по различни ко

Погледни видео
image Погледни видео
7
Спасовски: Еден од уапсените фалсификатори бил во секојдневна комуникација со Мицкоски

Дамјан Варошлија

април 7, 2021

7663

Министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски, побарал од Обвинителството да ги испита сите активности за јавните настапи на опозицијата

Погледни видео
image Погледни видео
5
Георгиевски: Комплексот Железара мора да се реши, таму нема да се гради тешка индустрија

Дамјан Варошлија

април 7, 2021

7012

Нема 60 години ниту еден детален урбанистички план за комплексот Железара освен овој што го донесовме ние. Комплексот опстојува 60 години во др

Погледни видео

No more postsLoading posts ...Load More

image Погледни видео
9
Мемети: Дискриминацијата е резултат на онаа свест која што владее во општеството

Дамјан Варошлија

април 7, 2021

160

За поздрав е тоа што во извештајот на Амнести интернешнл се нотираат сите индивидуални случаеви кои треба да бидат и се патоказ за институции

Погледни видео

No more postsLoading posts ...Load More