Ви препорачуваме

Мисла на денот

All Videos : 2  Video Posted

image Погледни видео
44
„Скопје како некогаш“ во звукот на тишината

Ивана М. Лазаревиќ

април 13, 2020

728

Вревата се замени со тишина. Нервозното трубење на шоферите прерасна во птичја песна. Скопје застана. Тук-таму се забележува по некој автомоби

Погледни видео
image Погледни видео
25
Борис Буден: Малите јазици нема да преживеат

Дамјан Варошлија

декември 24, 2019

696

Интегрално интервју на хрватскиот филозоф Борис Буден за Утрински брифинг – Станува збор за нашите национални јазици кои беа историски из

Погледни видео