Ви препорачуваме

Да се мијам или да продолжам да спијам

All Videos : 302  Video Posted

image Погледни видео
6
Ковид меѓу решетки, подготвени ли се установите да го издржат здравствениот удар, разговор со директорот на Управа за извршување на санкции, Спасовски

Дамјан Варошлија

април 9, 2021

6168

Според последните информации меѓу затворскиот персонал имаме 16 лица позитивни и пет во изолација. Меѓу нив е и директорот на КПУ од отворен ти

Погледни видео
image Погледни видео
5
Македонски икони се продаваат на аукција во Германија, Управата за културно наследство ќе проверува дали тие навистина потекнуваат од земјава

Дамјан Варошлија

април 8, 2021

6931

До Управата пристигнаа и две барања за информации од јавен карактер за тоа дали сме запознаени со ситуацијата на изложување на аукција на ико

Погледни видео
image Погледни видео
3
Маричиќ: Академијата останува единствената точка за влез во правосудниот систем на сите кандидати под еднакви услови

Дамјан Варошлија

април 7, 2021

7030

Посететата во Брисел беше долгоподготвувана и фокусирана на сите оние реформски планови и чекори што сме ги преемале во рамките на правосудн

Погледни видео
image Погледни видео
5
Крстески: Чувањето на документите не е според стандардите – решавањето на тоа прашање е ургентно

Дамјан Варошлија

април 2, 2021

6871

Државниот архив одбележува 70 години постоење oткако во 1951 година Народното собрание на НР Македонија го усвоило Законот за државните архиви с

Погледни видео
image Погледни видео
6
Китановски: На сите акцијаши од 1946 со пругата Брчко – Бановичи па до 1990 им го честитам овој голем празник – и во тешките времиња духот и хуморот мора да опстанат

Дамјан Варошлија

април 1, 2021

6783

Денеска е и први април, денот на работните акции. Јас би сакал на сите акцијаши од 1946 со пругата Брчко – Бановичи па до 1990 да им го честитам ов

Погледни видео
image Погледни видео
2
Петковски: Договорот Заев – Мицкоски е пред едно огромонско минско поле кое што се нарекува Собрание – никој не може да очекува што и каде ќе експлодира

Дамјан Варошлија

март 30, 2021

7047

Се уште не мислам дека испишуваме историја. Направен е компромис за нешто што е многу важно, во многу важен момент, но сега договорот е пред едн

Погледни видео
image Погледни видео
1
Ѓурѓај: Извештајот е историски – ЕК ја повика Албанија да ги почитува правата на малцинствата

Дамјан Варошлија

март 29, 2021

6740

Во Извештајот на ЕК за Албанија има и неколку точки за малцинствата во Албанија. Ова се историски точки, бидејќи ЕК ја повикува Албанија да ги

Погледни видео
image Погледни видео
10
Ордевска: Не се дава до значење кој е производител, на Малта е битно вакцината да се прими

Дамјан Варошлија

март 26, 2021

6792

Во Малта повеќе од две недели како трае затворањето на есенцијалните компоненти на економијата. Последниве три дена има помалку од 100 заболен

Погледни видео
image Погледни видео
3
Еко акцијата на „Пакомак“ за собирање на стаклен амбалажен отпад викендов во Драчево

Дамјан Варошлија

март 25, 2021

6633

Оваа акција која е започната пред две години популарно ја нарековме „чистење на подруми“. Граѓаните може да се јават во Пакомак и да си закаж

Погледни видео
image Погледни видео
5
Бурнс: По случајот на Јалдз Веапоска и друга пациентка со компликации после операција бара помош преку медиумите

Дамјан Варошлија

март 24, 2021

7052

Откако Слободен печат го откри случајот со медицинската сестра од Дебар, на кој по пораѓањето со царски рез и биле отрстранети матката, бубрег

Погледни видео
image Погледни видео
9
Д-р Димова: Вакцина која не е безбедна треба да се модифицира или пак комплетно да се повлече

Дамјан Варошлија

март 19, 2021

6972

Секојдневно ги следам извештаите и ревизиите на случаите кај што се појавуваат несакани ефекти кај вакцините и ставот е дека се уште бенефито

Погледни видео
image Погледни видео
2
Трајчевски: ГТЦ сам по себе е бренд, конкуренцијата секогаш е добредојдена

Дамјан Варошлија

март 18, 2021

6885

Во изминатиов период ГТЦ АД СКопје, со сите сили се обидувавме да се справие со предизвиците наметнати од моменталната ситуација. За целиот пе

Погледни видео

No more postsLoading posts ...Load More

No more postsLoading posts ...Load More