Ви препорачуваме

Скопски агол

All Videos : 233  Video Posted

image Погледни видео
18
Ангелов: Не сум оптимист дека летово ќе помине без пожари

Ивана М. Лазаревиќ

јули 9, 2021

7023

Центарот за управување со кризи, МВР, Дирекцијата за заштита и спасување и Национални шуми преку кампања повикуваат на одговорно и внимателно

Погледни видео
image Погледни видео
22
„Стихови на душа“, традиционална поетска манифестација во организација на о. Илинден

Ивана М. Лазаревиќ

јули 8, 2021

7031

По 22 пат во Домот на култура во о. Илинден се одржува традициналната манифестација „Илинден 2021“. Покровител на манифестацијата е Општина Или

Погледни видео
image Погледни видео
8
Катедрата за педијатрија денеска организира крводарителска акција

Ивана М. Лазаревиќ

јули 7, 2021

6644

Денеска во просториите на амфитеатарот на Катедрата за педијатрија се одржува крводарителска акција во соработка со Универзитетската клини

Погледни видео
image Погледни видео
8
Општина Центар: Не е точно дека дрвата ги исековме поради паркинг или згради

Ивана М. Лазаревиќ

јули 6, 2021

6671

За 20 проценти општина Центар ќе го зголеми зеленилото долж улицата „Орце Николов“, а на местото на исечените дрва ќе се насадат нови, информи

Погледни видео
image Погледни видео
4
“Време е да бидеш активен” – бесплатни часови по аеробик, пилатес, голф…

Ивана М. Лазаревиќ

јули 5, 2021

6460

Под мотото „Време е да бидеш активен“ на неколку локации во Скопје се одржуваат бесплатни часови по аеробик, пилатес, јога и голф. Часовите ги

Погледни видео
image Погледни видео
5
Последен ден за пријавување за образовни асистенти

Ивана М. Лазаревиќ

јули 2, 2021

6708

Денеска е последен ден од објавувањето на јавниот повик за аплицирање за образовни асистенти во училиштата со ресурсни центри. – Одговорен

Погледни видео
image Погледни видео
2
Трудовите инспектори забележале непочитување на препораките за ослободување од работа за работници кои работата на отворено

Ивана М. Лазаревиќ

јули 1, 2021

6658

Трудовите инспектори извршиле 95 надзори во правни субјекти каде што работните активности се извршуваат на отворено, во деновите кога Македон

Погледни видео
image Погледни видео
3
Топлото време ги вжешти линиите во Итната медицинска помош

Ивана М. Лазаревиќ

јуни 30, 2021

6352

Топлото време и високите температури кои ја зафатија Македонија во изминативе денови предизвикаа колапси кај граѓаните, но најмногу кај неди

Погледни видео
image Погледни видео
5
Аква паркот ги отвори вратите, но капацитетот е преполовен

Ивана М. Лазаревиќ

јуни 29, 2021

6757

По едно годишна пауза Аква паркот во Скопје повторно е отворен за посетители. Сепак, според протоколот за работа, на половина е ограничен број

Погледни видео
image Погледни видео
3
Најдобрите студенти денеска ќе добијат инженерски прстен

Ивана М. Лазаревиќ

јуни 28, 2021

6681

Инженерската институција на Македонија и Комората на овластени архитекти и овластени инженери, под покровителство на Претседателот на Макед

Погледни видео
image Погледни видео
6
Зоонегувателот Војо предупредува: И животните може да добијат топлотен удар

Ивана М. Лазаревиќ

јуни 25, 2021

6807

И животните како и луѓето можат да доживеат топлотен удар доколку се долго време изложени на сонце. И тие сакаат да се разладуваат во топлите л

Погледни видео
image Погледни видео
5
Ковид пандемијата го зголеми бројот на деца жртви на трговија со луѓе

Ивана М. Лазаревиќ

јуни 24, 2021

6648

Последните податоци од Албанија, Босна и Херцеговина, Македонија, Србија и Косово покажуваат дека децата претставуваат мнозинство меѓу идент

Погледни видео

No more postsLoading posts ...Load More

image Погледни видео
„Стихови на душа“, традиционална поетска манифестација во организација на о. Илинден

Ивана М. Лазаревиќ

јуни 24, 2021

7031

По 22 пат во Домот на култура во о. Илинден се одржува традициналната манифестација „Илинден 2021“. Покровител на манифестацијата е Општина Или

Погледни видео

No more postsLoading posts ...Load More