Ви препорачуваме

Uncategorized

All Videos : 29  Video Posted

image Погледни видео
5
Високи температури и УВ индекс над 9 – Славчо со деталите

Дамјан Варошлија

јули 29, 2020

82

Денес, и во следните неколку денови, нашата територија ќе се наоѓа под влијание на многу топла воздушна маса која, како што веќе кажавме, проди

Погледни видео
image Погледни видео
4
📞 Славчо најавува продор на нов африкански бран

Дамјан Варошлија

јули 20, 2020

381

Денес, како и во следните неколку денови нашата територија ќе се наоѓа под влијание на стабилна, сува и значително потопла воздушна маса која

Погледни видео
image Погледни видео
6
🎥 Костов: Потребен е нов закон за заштита на културното наследство, но и реорганизација на институциите што се занимаваат со ова

Дамјан Варошлија

јули 13, 2020

11074

Започнати се подготвителни активности и превентивна заштита на ѕидното сликарство на црквата св. Ѓорѓи во с. Курбиново. Според предвидената д

Погледни видео
image Погледни видео
9
🎥 Туристичко – угостителска комора: Или зелено светло за свадби, или протест на угостителите в среда

Ивана М. Лазаревиќ

јули 6, 2020

119

Откако комисијата за заразни болести донесе одлука со која се овозможи организирање на концерти на отворено, а од одлуката ги изостави рестор

Погледни видео
image Погледни видео
10
🎥 Костов: Наша заложба е фунционирање на правната држава и стоп за корупцијата

Дамјан Варошлија

јули 1, 2020

10519

Власите се фактор на стабилност и прогрес во Македонија. Состојбата не е подалеку од другите етникуми. Ние сите живееме под ова небо и под ова

Погледни видео
image Погледни видео
10
🎥📞Националните установи до 1 август ќе ја доставуваат нацрт-програмата до Министерството за култура

Дамјан Варошлија

јуни 25, 2020

11108

Културата е поврзана со публиката. Владата донесе Уредба со законска сила, за примена на Законот за култура за време на вонредна состојба, со ц

Погледни видео
image Погледни видео
11
🎥 Избори за политички линч, а не за економски и демократски развој

Дамјан Варошлија

јуни 24, 2020

11336

Македонската економија го фати последниот воз со овие избори. Да се потсетиме дека политичката динамика пред дефинирањето на датумот пред 15 ј

Погледни видео
image Погледни видео
10
🎥📞 Д-р Андоновски: Изморени сме, но сме со голем ентузијазам затоа што само ние сме – борбата продолжува

Дамјан Варошлија

јуни 24, 2020

11180

Треба да се знае дека една болница кога станува КОВИД центар како што е Инфективната клиника, како што е „8 септември“ оние прегледи кои што с

Погледни видео
image Погледни видео
11
🎥 Марковиќ: СДСМ и ВМРО имаат еден премолчен договор – избегнување на ДУИ како коалиционен партнер

Дамјан Варошлија

јуни 24, 2020

11186

Во Македонија има еден дополнителен проблем кој што не можеме да го видиме. Излезе ранглиста – каде што Македонија е последна или претпосле

Погледни видео
image Погледни видео
13
🎥 Неформалното образование, се поактуелно кај граѓаните

Ивана М. Лазаревиќ

јуни 22, 2020

11211

По завршувањето на првиот уписен рок, резултатите покажуваат дека и оваа година, идните средношколци најголем интерес покажуваат за гимназис

Погледни видео
image Погледни видео
15
🎥 Зголемен интересот за запишување во стручните училишта, во Михајло Пупин пополнети скоро сите места

Ивана М. Лазаревиќ

јуни 18, 2020

11394

Зголемен интерес за упис во средното електротехничко училиште, Михајло Пупин, е забележан уште во првиот уписен рок. Како што информора дирек

Погледни видео
image Погледни видео
15
🎥 Андоновиќ: Преседани во внатрешната политика на најмоќните

Ивана М. Лазаревиќ

јуни 12, 2020

10952

Иако се уште неформален кандидат за претседател на САД од редовите на демократите, Џо Бајден изјави дека е загрижен што Трамп ќе се обиде да ги

Погледни видео

No more postsLoading posts ...Load More

No more postsLoading posts ...Load More