Author
0

Ивана М. Лазаревиќ

Join Date : January 17, 2020

About Ивана М. Лазаревиќ

Ивана М. Лазаревиќ  Videos

Искра Михајловска: Архитектите се должни да помогнат да се избегнат итарпејовските манипулации при градењето и заштитата на објектите

При градењето на нови објекти треба постојано да се почитуваат правилата, минатото и историјата смета Искра Михајловска претседателка на Соб

publish април 14, 2021 6614
Ралповски: Синдикалните лидери често се вознемирувани на работните места затоа што се занимаваат со работничките права

Работничките права се на најниско ниво од осамостојувањето на Македонија. Во март е забележана инфлација од 2 посто, а покачувањето на минимал

publish април 14, 2021 6321
Андоновиќ: Бајден симболично на 11 септември ќе ги повлече сите војници од Авганистан и ќе стави крај на најдолгата американска војна

Американскиот претседател eо Бајден најави дека сите американски воени сили ќе бидат повлечени од Авганистан до 11 септември годинава, кога се

publish април 14, 2021 6644
Дисоска: Жените претприемачи треба да добијат помош од владата затоа што се најдоа под поголем удар на пандемијата

Здружението на бизнис жени брои околу 300 членки, но интересот се зголемува заради услугите и информациите што тоа ги нуди, како и заради потреб

publish април 13, 2021 6452
Локвенец: Ќе ги надминеме сите препреки и ќе направиме пруга кон Бугарија и кон Албанија

На четврти јануари започната е тендерската процедура за првите две секции за источното крило од Коридорот 8, тоа е од Куманово до Бељаковце и о

publish април 13, 2021 6769
Андоновиќ: На раб на конфликт – Русите распоредија воени сили, САД испратија два воени брода

Два американски воени брода треба да пристигнат на Црното Море оваа недела, што претставува знак на поддршката што администрацијата на претс

publish април 13, 2021 6333
Васева: Младите уметници да се охрабрат да конкурираат за наградата ДЕНЕС зашто овозможува меѓународни резиденции

Престижната интерационална манифестација, доделувањето на наградата ДЕНЕС за млади визуелни уметници до 35 години, која се состои од двомесеч

publish април 12, 2021 6672
Андоновиќ: Политичка криза во Црна гора – Ѓукановиќ ја загуби власта но ја има моќта

Пети ден трајат протестите во Црнагора организирани од таканаречената група која се нарекува „Црногорска пролет“ кои преку протести бараат

publish април 12, 2021 6461
Денеска започна имунизација на новинарите и медиумските работници

Вакцината е единствено решение за оваа ужасна година и пандемија. Не се сомневам ниту малку во ефикасноста на вакцината и без двоумење се приј

publish април 12, 2021 6643
Димитријевиќ: Дел од уметниците треба приоритетно да се вакцинират затоа што не можат да работат со маски

Синдикатот на култура на РМ (СКРМ) до Министерството за здравство упатил барање за вклучување на уметниците на приоритетна листа за вакцинира

publish април 9, 2021 6717
“Играта на зборови може да повреди”, проект против булинг на Црвен крст и СВР Скопје

Oдделението за превенција при Сектор за внатрешни работи Скопје во соработка со Црвен крст на Општинска организација Кисела Вода, во периодо

publish април 9, 2021 6693
Андоновиќ: САД се соочуваат со епидемија на вооружено насилство од лица кои без мотив убиваат недолжни цивили

Едно лице e убиено, а шест се повредени откако еден од вработените отворил оган врз своите колеги вработени во една продавнициа за мебел во Тек

publish април 9, 2021 6489

Ивана М. Лазаревиќ Favorite Videos

Ивана М. Лазаревиќ have not any favourite Video yet!

Followers

Following