Пероска: Учество на младите во демократските процеси на локално ниво

You must need to login..!

Опис

Вчера се одржа настан поврзан со информатичката технологија и учеството на младите во демократските процеси на локално ниво. За тоа што конкретно беше повод за настанот, гостинка во Да се мијам или да продолжам да спијам, говореше Јелена Пероска од Здружението на млади европски федералисти.

Проектот го спроведуваме заедно со уште седум држави: Носител на тој прокет е Националнио младински Совет. Ова беше претставување на продуктот кој што произлезе од овој проект, а тоа е платформа замислена како социјална мрежа на која би можеле да се најдат сите релевантни страни кои што влијаат врз донесување одлуки во општеството и да се поврзат со младите и нивното размислување.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

six + two =