„Седма сила“: Новата методологија на ЕУ оди во прилог на Македонија и Албанија

You must need to login..!

Опис

Меѓународната политика на Македонија и односот на Европската унија кон нас. Што може да се очекува од новата методологија.

Се затопли ли атмосферата и дали францускиот претседател попушти.

На оваа тема во „Седма сила“ со Љубиша Николовски дебатираа новинарите Борјан Јовановски и Љупчо Поповски.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

2 × 1 =