Таравари: Во последниот театар што го играат, биномот Заев-Мијалков ја повредува интелигенцијата на граѓанинот

You must need to login..!

Опис

Повеќето граѓани го знаат одговорот дека одредени центри на моќ кои што иаат влијание во земјава, кои што одмана гледаат дека правната држава е минато време и кога се гледа дека се прави циркус, знаат да реагираат и да интервенираат. Така што биномот Заев и Мијалков кои што безпрекорно функционираат, во последниот театар што го играат заедно стварно беа смешни. И кога даваат изјави изгледаат смешни. Ја потценуваат интелигенцијата на народот и стварно е несериозно еден човек кој што 2015-2016 година ја ставаше раката на срце и оставаше впечаток на еден чесен граѓанин, сега е еден близок другар на Мијалков, изјави во Утрински брифинг, градоначалникот општина Гостивар Арбе