Стаменкоска – Трајкоска: Не сум задоволна од однесувањето на пратениците, ние можеме подобро

You must need to login..!

Опис

Јас како пратеник на ова собрание работите ги гледам малку пообјективно, значи ревидирање на кодексот за однесување потребно е да има и практиките во другите држави се такви да имаме такви примери на ревидирање.

И кај нас потребно е да се прават такви процеси бидејќи секое време си носи свои прилики или неприлики и свои начини на однесување и затоа велам навистина се потребни вакви работилници и вакви активности.

Јас лично не сум задоволна од однесувањето на пратениците во Собранието , ние можеме подобро, ние сите знаеме подобро но тоа е една интересна енергија која што се случува бидејќи знаете сите ние ја сакаме правдата за нас и кога сме обесправени реакција мора да има вели во УБ пратеничката Бети Стаменкоска Трајкоска од редовите на ВМРО – ДПМНЕ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

three × 5 =