Скрелев за УБ: Џонсон многу брзо ќе мора да направи „Филипче“ пресврт

You must need to login..!

Опис

Британците имаат различен начин на справување со Кореонавирусот. Но изгледа дека многу скоро ќе направат пресврт или „Филипче“ пресврт во нивниот начин на справување.

Британците решија да се справат на начин кој што изненади многумина. На прес излезе Џонсон и изјави дека решиле ништо да не затвораат и животот да тече како нормално.

Планот бил, да се заразат доволен број на луѓе во В.Британија, да се стекне имунитет и така ќе се справело со епидемијата. Да бидеме подготвени дека многу луѓе ќе умрат.

Да бидам искрена нозете ми се пресекоа.

Ваков чекор беше шокантен за сите граѓани на Британија. Меѓу нив и огромен број на признаени експерти не очекуваа ваков потег, изјави во Утрински брифинг директно од Лондон, новинарката Жанета Скерлев.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

seventeen + sixteen =