Сите повредени ги третираме како што ги третираме и граѓаните на Бугарија

You must need to login..!

Опис

Направени се сите консултации, повредите се обработени, можно е да бидат потребни и некои оперативни зафати. Преземено е се за повредените граѓани од Република Северна Македонија исто како што би било преземено и за бугарските државјани.

Јас можам само за медицина да ви зборувам, не за политика. Меѓу двете држави има потпишан договор за здравствена заштита, изјави лекар од болницата во Бугарија.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

13 + one =