Седма сила: Со НАТО Македонија ќе создава мир во светот

You must need to login..!

Опис

Што значи како придобивка членството во НАТО. Македонија 30 години чекаше да стане членка на оваа најмоќна воено-политичка организација во светот.

Постои листинг на рејтингот на армиите во светот. Македонија е мала земја и дали со членството во НАТО се зголемува рејтингот на нашата армија.

На тема членство во НАТО, што потоа, гости во „Седма сила“ со Љубиша Николовски беа Милан Стефановски, воено безбедносен експерт и Сеад Ризвановиќ, уредник на надворешно политичката редакција во 24 Вести.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

five − four =