Седма сила: Известување, анализа на дискурс при изборна кампања

You must need to login..!

Опис

Се наоѓаме во политички амбиент кој практично секои две години го има во Македонија. Тоа е предизборието.

Следејќи го развојот односно она што се случуваше изминативе години, избори, што е она што би можело да не изненади во наредниов период – до 12 април.

На тема предизборие, пропаганда, политички амбиент, говор на омраза… говореа гостите во Седма сила, новинарите Жарко Јордановски и Павле Беловски.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

twelve + six =