Ристовски – Принц: Ни треба повеќе музика – околу Коронавирусот сите треба да се однесуваме како да го имаме – тоа е начин да се справиме со него

You must need to login..!

Опис

Среќа е што живеам во куќа и имам работа нон-стоп. Свирам, работам по дома, во двор. Политичарите го земаа просторот во медиумите. Нема место за музички емисии, а нема ни децата што да видат и што да научат.

Медиумите немаат ни концепт каде да ја вметнат музиката, песната. Се надевам дека кога ова ќе заврши медиумите малку ќе се отворат за музиката. Порано даваа субвенции за музика што беше лошо. Треба да се даде медиумски простор на музиката, изјави во Утрински брифинг, Александар Ристовски – Принц.

Инаку околу Коронавирусот сите треба да се однесуваме како да го имаме. Тоа е начин да се справиме со него. Треба да имаме поголема самодисциплина, додава Принц.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

11 + 19 =