Ременски: Линк помеѓу ЈО, разузнавачки структури и параполициски структури контра објективно судство

You must need to login..!

Опис

Кога би имало неселективност во постапувањето би се елиминирале сите сомнежи кои што постојат во јавноста за партизираност на судството.

Јас имам своја теза за целокупниот случај, но можам да кажам дека во овие слуаи има сериозен линк помеѓу ЈО, разузнавачки структури и параполициски структури кои имаат некоја агенда која не оди во прилог на објективното судење.

Чекам да заврши целата постапка и да ги изнаесам моите тези и моите сомневања. Можеби ќе изнесам и конкретни работи кои што ќе отворат некоја димензија и ќе го аргументирам она што го кажав на 3 јануари дека можеби со овој случај ќе почне реформата на ЈО, рече Ременски.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

4 + 12 =