Ременски за Меѓународен сојуз: Апсурден случај кој нема ништо конкретно како материјален доказ

You must need to login..!

Опис

Има предлог обвинителен акт кој што чека оценка во Основниот суд. Ние си ја исполнивме нашата обврска, поднесовме приговор по однос на тој предлог на обвинителен акт, бидејќи колку што видовме, освен една конструкција и неколку сегменти во исказ кој што не имплицира на кривично правни делувања, нема ништо конкретно како материјален доказ за да може да послужи во аргументација на дел од работите кои што провејуваа во јавноста.

Верувам дека таму на површина ќе излезат многу други апсурди, имајќи во вид дека Русковска како да ја запоседна работата на организиран криминал, како да нема други јавни обвинители, па можеби ќе може да и помогне нејзиниот колега Наум Пановски, кој веќе има постапувано по истиот предмет. Претставува и преседан реотварањето на некои постапки кои што веќе се завршени, изјави Ременски во однос на случајот околу Меѓународниот сојуз.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

1 × 5 =