Орданоски: Импресивните бројки од крајот на првата сезона направија „притисок“ втората сезона на Утрински брифинг да трае подолго

You must need to login..!

Опис

– Бројките кои што ги сумиравме на крајот од првата сезона на Утрински брифинг се импресивни. Имавме еден „притисок “ програмата да трае подолго, така што оваа сезона Утрински брифинг ќе трае три часа.

Ја збогативме програмата со повеќе рубрики. Покрај спортот, оваа сезона ќе имаме и рубрика која што ќе ги опфаќа „женските прашања“, тука е и категоријата „бизнисот никогаш не спие“, културата која секогаш е истисната од македонските медиуми секако ќе биде присутна.

Покрај линковските вклучувања, тука се и новиот тип на онлајн платформи кој што ние ќе го користиме, ја најави втората сезона, Сашо Орданоски, главен и одговорен уредник на Утрински брифинг.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

eighteen − 2 =