Демант од Нотарската комора на РС Македонија

image

You must need to login..!

Опис

Следејќи ги професионалните стандарди во новинарското информирање, Утрински брифинг во целост ви го пренесува демантот на Нотарската комора на РСМ, во врска со разговорот објавен на нашиот медиум под наслов „Нотаријатот во РСМ – професија преку која се злоупотребува и профитира на грбот на граѓаните, разговор со правничата Ристова“:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

18 + 2 =