image
Голем Слајдер
Утрински бриф...
image
Голем Слајдер
Утрински бриф...
image
Голем Слајдер
Утрински бриф...
image
Голем Слајдер
Утрински Бриф...
image
Ви препорачуваме
image
Голем Слајдер
image
Голем Слајдер
ИНТЕРВЈУ Анге...
image
Голем Слајдер
image
Ви препорачуваме
ИНТЕРВЈУ Олив...
image
Голем Слајдер
Драган Ѓилас: ...
image
Голем Слајдер
ИНТЕРВЈУ на „...
image
Голем Слајдер

Ви препорачуваме

НАЈГЛЕДАНИ СОДРЖИНИ

All Videos :  Videos posted

image Погледни видео
Утрински брифинг 24.01.2020

ТВ

јануари 24, 2020

2592

„Утрински брифинг“ е местото каде секој работен ден од 07:30-10:00 часот, низ динамична програма составена од актуелни информации, анализи и разг

Погледни видео
image Погледни видео
1
Димитриев во УБ: Не ни треба „Пржинска влада“, таа создава конфликти

Дамјан Варошлија

јануари 23, 2020

2041

Во својата современа политичка историја Македонија познава експертска влада на Кљусев, па голема коалиција на Црвенковски и Георгиевски, па

Погледни видео
image Погледни видео
УБ тема: Како до подобра уредба која ќе стимулира купување на нови автомобили

Дамјан Варошлија

јануари 23, 2020

1960

Структурата на возилата кои што се во нашата земја е исклучително лоша. Староста е некаде околу 19 години. Во тој дел имаме огромен процент на д

Погледни видео
image Погледни видео
Ивановска за УБ: Детектирани се слабите точки и „финтите“ како се злоупотребува дискреционото право

Дамјан Варошлија

јануари 23, 2020

1942

Работиме, максимално транспарентно. Во изработката се вклучени многу институции каде што е детектиран проблемот со коупцијата. Вклучени се и

Погледни видео
image Погледни видео
Скопски агол на УБ: Привршува изградбата на корзото во Ѓорче

Дамјан Варошлија

јануари 23, 2020

1921

– Идејата да се гради корзо во Ѓорче Петров е ветена во предизборна кампања. Повозрасните граѓани на Ѓорче ќе се сетат дека овде (Ѓорче Петр

Погледни видео
image Погледни видео
Дудучки за УБ: Голем број на млади кумановци патат од пострауматски стресни растројства настанати од присуство во воени зони

Дамјан Варошлија

јануари 23, 2020

1906

Депресијата после празиниците е редовна појава. Зголем е бројот на пациенти со анксиозност и депресија,. Причина се условите во кои живеееме,

Погледни видео
image Погледни видео
1
Ивановски за УБ: Досегашниот економски модел генерира економски раст, но притоа еколошки загадува – нужна е промена

Дамјан Варошлија

јануари 22, 2020

1901

Одамна отпадот во светот не е загуба, напротив станува вносен бизнис. Светото се соочува со две контраверзи на својот развој. Затоа во Давос се

Погледни видео
image Погледни видео
3
Симоновска за УБ: Оваа година следуваат 703 милиони евра отплата на долгови

Дамјан Варошлија

јануари 21, 2020

1899

Вкупното задолжување на државата со досегашните 6 еврообврзници достигнува 1,7 милијарди евра задолженост кај странските кредитори. Стигнува

Погледни видео
image Погледни видео
2
Танасоски за УБ: Не влегува опасен отпад

Дамјан Варошлија

јануари 22, 2020

1894

– Царинската декларација, товарниот лист е клучно за цариникот. Во систем се одлучува на каков канал ќе оди. За одреден вид на стоки како што

Погледни видео
image Погледни видео
Весев: Се уште не се откриени објавувачите на фотографиите, граѓаните ако имаат сомнеж да пријават во МВР, а не на социјални медиуми

Дамјан Варошлија

јануари 21, 2020

1875

Во денешниот Утрински брифин Томе Весев, потпретседател на македонски полициски синдикат, изјави дека штетата од објавување фотографии кои г

Погледни видео
image Погледни видео
5
Положани за УБ: Во Собранието седат импотентни политички преставници на Албанците

Дамјан Варошлија

јануари 21, 2020

1846

Во Собранието е доставена инцијатива за укинување на законот за лустрација. Партијата ДУИ го услови нивниот глас со обесштетување на политич

Погледни видео
image Погледни видео
Пивоваров во УБ: Политички циркуз е блага форма на она што се случуваше со лустрацијата

Дамјан Варошлија

јануари 20, 2020

1837

Лустрацијата е сензитивна тема за секое општество вклучително и нашето. Деновиве слушнавме многу од експерти, универзитетски професори, но с

Погледни видео
image Погледни видео
Таравари: Загадувањето на Гостивар е петпати помало, едниот апарат е расипан

Дамјан Варошлија

јануари 22, 2020

1768

– За среќа во во Гостивар имаме повеќе мерачи за загадување на воздух. Едниот е оној што покажува 982 пм кој е околу 1.000 метри до општинската з

Погледни видео
image Погледни видео
Таравари: Ако најдете еден директор кој не ги исполнува условите, јас ќе дадам неотповиклива оставка

Дамјан Варошлија

јануари 22, 2020

1700

Министерството за образование трет пат покренува постапка за одземање на ингеренциите во образованието. Пуштени се сите инспектори, Во Струг

Погледни видео